ВЕРОВАТИ У ПРОМЕНУ

Пар питања за све посетиоце.Како чувамо оно што смо добили од наших предака? Колико знамо шта загађује земљу,воду? Шта да урадимо са једном обичном батеријом када се потроши?Колико Вас има одговоре?

Хуманитарно еколошко удружење „Деца су украс света“ је еколошки савесно удружење, које гаји љубав према природи и животињама.

Једна једина батерије може да загади од 7 до 10 литара подземних вода! Да би се разградила потребне су стотине година, а у току свих тих година тешким металима загађује земљу, а продукти природе који расту из земље завршавају на нашим трпезама, а самим тим и нашим организмима

 Да, све то од једне обичне батерије из даљинског управљача, којих просечно домаћинство у Републици Србији потроши око 20 комада годишње.

Да ли Вас интересује колико се годишње увезе батерија у Р Србију?  

СЕДАМ МИЛИОНА КИЛОГРАМА!!!

Такође, важно је нагласити, код нас у земљи не постоји погон за прераду батерија, односно рециклажни центар истих.

Али постоји наше Хуманитарно еколошко удружење „Деца су украс света“ које ће се постарати да свим заинтересованим пријатељима удружења помогне да нађу место где могу да одлажу отпад.

За све додатне информације ми смо на располагању позивом на број +381 60 4 10 2016 или путем мејла ….

ДАНАС МОЖЕТЕ НАПРАВИТИ РАЗЛИКУ…ПОЧНИТЕ ВЕРУЈУЋИ ДА СЕ СТВАРИ МОГУ ПРОМЕНИТИ

Удружење „Деца су украс света“ изразито цени све наше пријатеље удружења због тога што су и социјално и еколошки савесни!

ДОНИРАЈТЕ!