ЈА САМ ЈАЧИ ДА ЗНАТЕ

Здравље и тежина су дискутабилна питања за многе људе у нашем модерном, брзом свету хране. Већина деце и младих са одређеним развојним сметњама су још подложнији овим здравственим проблема (као што је наведено од стране Националног центра за физичке активности и инвалидитет), тако да је још већи изазов за њих да воде здрав живот. 

Наши програми се кроз призму забаве базирају да водити здрав живот може бити забаван живот.

Филозофија „Хуманитарно еколошког удружења ДЕЦА СУ УКРАС СВЕТА“ је да свако има право да води здрав живот, путује, и дружи са својим вршњацима. Наш циљ је да створимо тим могућности за децу и младе са сметњама у развоју, као и деци из хранитељских породица, да би изградили своје личне способности.

Циљ је да обезбедимо средства за кориснике и да сви учествују у нашим програмима, колико им здравствено стање омогућава, тако да сви могу да бирају да путују, да се друже и уче вештине како да воде здравији и самосталанији живот.

Оно што радимо и што је једнако важно је обезбеђивање предаха од свакодневице и старатељима наших корисника, од којих већина никада нису имали паузу и заслужују мало време и за себе.

Ако сте неко ко је у стању да помогне реализацији коначног циља, погледајте нашу страну Донација.

ДАНАС МОЖЕТЕ НАПРАВИТИ РАЗЛИКУ…ПОЧНИТЕ ВЕРУЈУЋИ ДА СЕ СТВАРИ МОГУ ПРОМЕНИТИ

Удружење „Деца су украс света“ изразито цени све наше пријатеље удружења због тога што су и социјално и еколошки савесни!

ДОНИРАЈТЕ!