МОЛИМО ДА РАЗМОТРИТЕ МОГУЋНОСТ ПРУЖАЊА ДОНАЦИЈЕ

Пружите подршку нашим напорима да обезбедимо што квалитетније програме .

Подржавајући Удружење „Деца су украс света“  Ваш новац ће се користити на разне начине, или нам можете рећи где тачно желите да усмерите своју донацију да оде; 

Овде су избори:

1. Фонд за рекреативни одмор: Наши корисници нису у стању да омогуће себи промене животног искуства које пружају рехабилитације у бањским комплексима, планинама, и имају потребу за фондом. Ово је место где можете помоћи и направити велику разлику у нечијем животу! Фонд омогућава да наши корисници по први пут доживе приступ националним парку, бораве на надорској висини преко 800м, користе термалне воде у сврху рехабилитације… и оно што је веома важно дајете њиховим старатеље који их подржавају 24 часа на дан, колико је потребно паузе. 

2. Општи послови: подржавајући нашу борбу и наше опште послове, ви у ствари помажете свим нашим корисницима!  Сваке године имамо трошкове за покривање штампање, поште, ресурсе за сајмове, гориво, посете и упознавање сваког новог корисника у њиховој кући, канцеларијски материјал, итд Донација ће помоћи да се покрију ови трошкови.

3. Фонд за изградњу првог дечијег кампа прилагођеног особама са инвалидитетом по свим стандардима ( за сада је обезбеђен простор за изградњу дечијег кампа, у селу Шљивовица, на надморској висини од 850м, на простору од 40 ари плаца).

ВЕРУЈЕМО ДА СУ ПРОМЕНЕ МОГУЋЕ И ДА СЕ МОГУ ДОГОДИТИ И ПРОТИВ СВИХ ШАНСИ

Удружење „Деца су украс света“ изразито цени све наше пријатеље удружења због тога што су и социјално и еколошки савесни!