Loading...
DONACIJA2018-12-12T20:07:36+00:00

MOLIMO DA RAZMOTRITE MOGUĆNOST PRUŽANJA DONACIJE

Pružite podršku našim naporima da obezbedimo što kvalitetnije programe .

Podržavajući Udruženje „Deca su ukras sveta“  Vaš novac će se koristiti na razne načine, ili nam možete reći gde tačno želite da usmerite svoju donaciju da ode; 

Ovde su izbori:

1. Fond za rekreativni odmor: Naši korisnici nisu u stanju da omoguće sebi promene životnog iskustva koje pružaju rehabilitacije u banjskim kompleksima, planinama, i imaju potrebu za fondom. Ovo je mesto gde možete pomoći i napraviti veliku razliku u nečijem životu! Fond omogućava da naši korisnici po prvi put dožive pristup nacionalnim parku, borave na nadorskoj visini preko 800m, koriste termalne vode u svrhu rehabilitacije… i ono što je veoma važno dajete njihovim staratelje koji ih podržavaju 24 časa na dan, koliko je potrebno pauze. 

2. Opšti poslovi: podržavajući našu borbu i naše opšte poslove, vi u stvari pomažete svim našim korisnicima!  Svake godine imamo troškove za pokrivanje štampanje, pošte, resurse za sajmove, gorivo, posete i upoznavanje svakog novog korisnika u njihovoj kući, kancelarijski materijal, itd Donacija će pomoći da se pokriju ovi troškovi.

3. Fond za izgradnju prvog dečijeg kampa prilagođenog osobama sa invaliditetom po svim standardima ( za sada je obezbeđen prostor za izgradnju dečijeg kampa, u selu Šljivovica, na nadmorskoj visini od 850m, na prostoru od 40 ari placa).

VERUJEMO DA SU PROMENE MOGUĆE I DA SE MOGU DOGODITI I PROTIV SVIH ŠANSI

Udruženje „Deca su ukras sveta“ izrazito ceni sve naše prijatelje udruženja zbog toga što su i socijalno i ekološki savesni!