Potpisan prvi protokol o saradnji

Potpisan je prvi protokol o saradnji između Centra za porodični smeštaj i usvajanje Novi Sad i Humanitarno ekološkog udruženja “Deca su ukras sveta”.

Korisnicima Centra za porodični smeštaj i usvajanje Novi Sad Humanitarno ekološko udruženje “Deca su ukras svet” je obezbedilo boravak u Seoskom turističkom domaćinstvu “Ivina kućica” u selu Šljivovica. Prve porodice smeštajne kapacitete počinju da koriste od 05.11.2018.godine.

Koncept je zasnovan na boravku staratelja i dece u ovom planinskom selu u aranžmanima u trajanju od 6 noći/7 dana. Akcija će trajati 30 dana, odnosno ceo novembar mesec.

Predsednica udruženja gospođa Ivana Zirojević naglasila je da je ovo prvi u nizu projekata koji će se realizovati u saradnji ove dve institucije i da očekuje još veći odaziv donatora, prijatelja udruženja kao i fizičkih lica koji svojim učešćem u akciji “Verujem da su promene moguće i da se mogu dogoditi i protiv svih šansi” obezbediti veća sredstva i usrećiti mnogo veći broj dece, mladih kao i njihove staratelje.

“Potpisan je protokol o saradnji i sa organizacijom “Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Grada Novog Sada”. Korisnike njihovog udruženja na proleće očekujemo u “Ivinoj kućici”.  U narednom periodu ocekuje nas i potpisivanje protokola sa Školom za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović” u Novom Sadu, na inicijativu roditelja. Moram naglasiti da se izrazito radujem toj saranji, jer ideje koje su nam zajedničke, samo uz njihovu toliko jaku volju su moj glavni pokretač i osnovni motivator. Ogroman poljubac za moju dragu Milicu i našu dragu Marinu Takić”, takođe pregršt pozitivne energije i zahvalnosti šaljem rukovođstvu AMSS sa kancelarijama u Novom Sadu.”-reči su Ivane Zirojević.


FOTO GALERIJA  – “IVINA KUĆICA”

2018-11-01T22:38:09+00:0001. 11. 2018.|